В бургаския парк Света Троица в жк Славейков ще има нова

...
В бургаския парк Света Троица в жк Славейков ще има нова
Коментари Харесай

В Бургас: Общината дава 126 000 лв. от данъците на хората, за да изгради WC

В бургаския парк " Света Троица " в жк  " Славейков " ще има нова социална тоалетна. Това излиза наяве от поръчка на общинското сдружение " Чистота " ЕООД. Тя е.

Общата й планирана стойност е 125 929 лева без Данък добавена стойност. Предметът на поръчката е реорганизация и възобновяване на постройка за социална тоалетна. Според кадастъра тя е със застроена повърхност 58 кв. м.

Мястото е тъкмо зад спирка УМБАЛ против някогашната Окръжна болница.

Бургаската община влага много в обновяването на парка и чака да го посещават от ден на ден хора.

Затова ще изградим социална тоалетна, което става и по искане на поданици на региона. Недалеч е издигната и нова черква, която е пред довеждане докрай, оповестиха от пресцентъра на общината след питане на " Флагман ".

Прави усещане, че поръчката е с " покана до избрани лица ", а срокът за приемане на предложения е единствено няколко дни – до 26 март. Причината е, че при предходно оповестяване не се е явила нито една компания.

Затова в този момент сдружението " Чистота "  се възползва от законовото си право да насочи покана на същата стойност, осведомят още от Община Бургас.

На мястото сега има трап, като явно в тази ситуация ще се прави не реорганизация и възобновяване на остарялата тоалетна, която е била нефункционираща, а създаване на изцяло нова сграда на нейното място.

Заложеният период за осъществяване е до 120 календарни дни.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР